2019. október 17., csütörtök

Kecsketejes narancs fahéj szappan


A fahéj nemcsak az ételekbe való, hanem a bőrünkre is. Felveszi a harcot a pattanásokkal, hegekkel, és sokkal élénkebb lesz a bőrünk. 
Alapvetően melegítő, erősítő hatású, vérbőséget okoz. Nagymértékben antibakteriális, antivirális, gombaölő, fájdalomcsillapító és enyhén alvadásgátló. Emellett a narancs illóolaj használata az egyik leghatékonyabb megoldás az aknés bőr kezelésére. Gyulladás csökkentő hatása segít a bőrnek megszabadulni a kellemetlen pattanásoktól, ezáltal méregteleníti az utca levegőjétől elnehezült pórusokat. A száraz és irritált bőr is meghálálja az édes narancsos gondoskodást. Serkenti a kollagén termelődést, amelynek köszönhetően kisimulnak a finom vonalak és ismét ráncmentes és selymes tapintású lesz a bőr. Mind az arcbőr, mind a fejbőr esetében segít visszaállítani a száraz/zsíros bőr egyensúlyát.
A narancs illata felvidít, frissít, oldja a feszültséget; a fahéj édes, fűszeres illata pedig nyugtató és stresszoldó hatással van a testre és a lélekre egyaránt, ugyanakkor felidézi a karácsonyi sütemények illatát.
Összetevői: narancslé, kecsketej, olívaolaj, kókusz olaj, napraforgóolaj, pálma vaj, sheavaj,  fahéj őrlemény, narancs és fahéj illóolaj. Színét pedig fahéj és kurkuma por adja.





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése