2014. március 12., szerda

Utazik a szappan... :)


Néhány hete egy kedves megkeresést kaptam Esztertől, aki azzal az ötlettel keresett meg egy pár szappanozó társát és köztük engem is, hogy lenne e kedvünk egy kis játékban részt venni. A programmól bővebben itt lehet olvasni. A játék lényege, hogy kicsit ismerkedjünk mi szappanosok és ismerjük meg egymás munkáit.  Eszti a útnak indított csomagjában 3 db csodaszép szappant lapult, egy levendula, egy diószappan és egy hippi kávé szappan. 
Az első állomás Lívia volt, aki a Levendulás szappant lecserélte a meseszép ápoló Nyuszis Levendula szappanjára. Em a Diószappant választotta, és cserébe a sejtető Kiss From a Rose II. szappant rejtett a dobozkába.

Tegnap pedig hozzám is megérkezett a postás, a szappanokat rejtő csomagocskával. :)Nem volt egyszerű, hogy melyik szappant válasszam, mert mindegyik nagyon szép. Lívia szappanja annyira szép, tele ápoló olajokkal, Em szappanjának csodás illata van, és nagyon tetszett a díszítése. De végül Eszti csábító Hippi Kávé szappanját választottam, mert a kávé mindig az aminek nem bírok ellenállni. :)

Sokat agyaltam persze azon is, hogy én melyik szappant indítsam útjára. Először az ápoló  mézes kecsketejes szappanon gondolkodtam, de végül úgy gondoltam, hogy végül a kávés szappanomat ültetem a dobozkába.
A következő állomás Szappankert, és remélem ő is olyan izgalommal várja a csomagot, ahogy azt én is tettem. Továbbra is nyomon követem a szappanok utaztatását, és Köszönet Eszternek, amiért részt vehettem ebben az igazán kedves játékban.

Készülj Szappankert !  Indul tovább a csomag! :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése